Menu

Ervaar voor één dag je droombaan

We kregen vroeger allemaal dezelfde vraag gesteld: wat wil je worden als je later groot bent? De een had er een direct en overtuigend antwoord op, de ander was nog aan het twijfelen. Piloot, astronaut, dokter: allerlei beroepen passeerden de revue, maar wat zijn we nou eigenlijk echt geworden?

Tv-programma 'Wat ik altijd wilde worden'

Actief Werkt! is sponsor van het RTL4 televisieprogramma ‘Wat ik altijd wilde worden’, dat gepresenteerd wordt door Jochem van Gelder. In dit programma gaan ervaren krachten op gedroomd carrière-pad. De kandidaten maken voor een dag mee hoe het is om te doen wat zij wellicht altijd wilden worden of waarvoor ze simpelweg ineens belangstelling hebt gekregen. Samen met de kandidaten zijn wij gaan kijken of het voor hen een optie is om in te stromen in een andere sector.

In de eerste aflevering is bijvoorbeeld Joop te zien, die jarenlang op de postkamer van een grote bank heeft gewerkt en die op advies van onze collega Nikki nu een dag gaat meelopen als carwashmedewerker bij Anac. Of Mario die al jaren als hoofduitvoerder in de bouw werkt, maar van kinds af aan al gek is op vrachtwagens. Onze collega Eva heeft voor hem geregeld dat hij een dag als vrachtwagenchauffeur mag meelopen.

Bekijk afleveringen

Bekijk hier de eerste afleveringen van ‘Wat ik altijd wilde worden’.

Op het YouTube kanaal vind je alle afleveringen. 
Bekijk alle afleveringen