Menu

Ervaar voor één dag je droombaan

We kregen vroeger allemaal dezelfde vraag gesteld: wat wil je worden als je later groot bent? De een had er een direct en overtuigend antwoord op, de ander was nog aan het twijfelen. Piloot, astronaut, dokter: allerlei beroepen passeerden de revue, maar wat zijn we nou eigenlijk echt geworden?

Wil je je oriënteren op een andere carrière?

Natuurlijk fluctueert het enorm en veranderen de wensen om de zoveel tijd. Maar wat wilde jij altijd worden? Ben je dat ook daadwerkelijk geworden of heb je een totaal andere route belopen? Ben je helemaal tevreden met het beroep dat jij nu uitoefent? Of heb je andere ambities en zou je je graag vrijblijvend eens willen oriënteren op een andere carrière…? Dat kan!

Tv-programma 'Wat ik altijd wilde worden'

Actief Werkt! is sponsor van het nieuwe RTL4 televisieprogramma ‘Wat ik altijd wilde worden’, dat gepresenteerd wordt door Jochem van Gelder. In dit programma gaan ervaren krachten op gedroomd carrière-pad. Je maakt voor een dag mee hoe het is om te doen wat je wellicht altijd wilde worden of waarvoor jij simpelweg ineens belangstelling hebt gekregen. We gaan kijken of het voor jou een optie is om in te stromen in een andere sector.

Ben je bijvoorbeeld bakker, maar wilde je stiekem altijd al vrachtwagenchauffeur worden, dat kan dat. Of ben je havenarbeider en wil je eigenlijk graag iets in de elektrotechniek doen. Ook geen probleem. Of het een match is, moet uiteraard blijken. Wie weet zorgt jouw deelname aan het programma er daadwerkelijk voor dat je een carrièreswitch gaat maken. De kans daarop is behoorlijk aanwezig, want de partijen die meewerken aan het programma staan open voor ervaren krachten.

Meld je nu aan

Wil jij ook voor één dag die nieuwe job ervaren die aansluit bij jouw interesses en ambitie? Meld je dan nu aan door op onderstaande button te klikken:

Meld je nu aan