Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

CNC Kanter en zetter

Als medewerker kanter/zetter ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief juist uitvoeren van de metaal bewerkingen. Werkzaamheden bestaan uit het kanten, persen en walsen van metaal met de verschillende machines, voornamelijk CNC gestuurd. Zetten/ kanten zal je doen door middel van het zelfstandig schrijven en/of instellen van bestaande programma's van de CNC machines. 

De medewerker waar wij naar opzoek zijn is collegiaal, houdt zich aan de afspraken en zorgt voor een nette werkplek. Heb je geen of weinig ervaring met deze werkzaamheden, maar ben je wel enthousiast om het vak te leren?  Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk vacature
Productiemedewerker Nachtwerk

Wij zijn op zoek naar medewerkers die het prettig vinden om in de nacht te werken. Het gaat om een fulltime vacature binnen een grote bakkerij. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de kratten weer gereinigd worden voor de volgende dag.

Als Krattenwasser ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van kratten. In de kratten worden allerlei broden vervoerd en daarom staat hygiëne hoog bij jouw in het vaandel. Jij maakt deze kratten schoon door gebruik te maken van een industriële krattenwasser. Je legt de kratten in de machine, verder doet de machine het werk en komen de kratten er aan de andere kant weer schoon uit. Jij stapelt de kratten op en brengt deze naar de juiste afdeling.

Deze industriële bakkerij draait 24/7 door. Jij bent dan ook zowel doordeweeks als weekends beschikbaar. De werktijden zijn van 23:00 tot circa 7:00 uur in de ochtend.

Bekijk vacature
Grondwerker zonder ervaring

Heeft het jou altijd leuk geleken om aan de slag te gaan als grondwerker maar heb je geen ervaring? Dan is dit je kans!

Bekijk vacature

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Uitzendbureau in Leeuwarden

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.