Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 

 

Schrijf je online in >

Actief Techniek Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

Sloper

Als sloper ben je verantwoordelijk voor het handmatig slopen van woningen en /of bedrijfspanden. Daarnaast ondersteun je bij bouwopruimingen. Je bent voornamelijk bezig met hakken, boren, slijpen en snijden van beton. Het is voor jou de uitdaging om te slopen op een nette manier, waardoor de werkomgeving werkbaar blijft. Tevens kun je worden ingezet voor renovatie sloopwerkzaamheden. Denk hierbij aan het verwijderen van wanden, plafonds en het afbikken van tegels. Als Allround sloper dien je te beschikken over technische kennis en vaardigheden, want slopen is niet alleen een muur doorbreken. Het demonteer werk moet veilig en vakkundig worden uitgevoerd. Als Allround sloper dien je beschikken over een sterke conditie want het werk kan fysiek zwaar zijn. Een zeer gevarieerde baan waar je wordt ingezet op verschillende projecten. Om te komen op deze projecten, zal reistijd ingecalculeerd moeten worden.

Bekijk vacature
Administratief medewerker

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging in de administratie en heb je affiniteit met wet- en regelgeving, dan is deze functie wat voor jou! Als Administratief medewerker Gegevensbeheer houd jij je bezig met het verzamelen, onderzoeken en registreren van gegevens ten behoeve van de basisregistraties BAG en WOZ. De basisregistraties dienen actueel en volledig te zijn met gegevens van betrouwbare kwaliteit. Je reist met de auto van de zaak naar verschillende klanten in de omgeving om de administratie uit te voeren. De werktijden zijn kantoordagen van 8:30 tot ongeveer 16:30, verschillend per klant. Een flexibele houding is dus wel een vereiste. Denk jij dit is het voor mij, solliciteer!

Bekijk vacature
Expeditiemedewerker

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een expeditiemedewerker die voor in ieder geval 3 maanden de handen uit mouwen wil steken! Als Heftruckchauffeur zorg je voor het laden en lossen van grond- en hulpstoffen zodat de productie is voorzien van alle benodigdheden. Je voert de werkzaamheden uit in de volgorde die je van je leidinggevende doorkrijgt. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: • Laden en lossen van vrachtwagens en container; • Controleren van vrachtwagens of containers op reinheid en dichtheid en waarschuwen van de directe chef bij constateren van gebreken; • Laden van vrachtwagen of container m.b.v. heftruck; • Het verzamelen, scannen, registeren (d.m.v. SAP) en verplaatsen van grondstoffen en verpakkingsmateriaal; • Naleven van de bedrijfs-, milieu-, hygiëne,- en (voedsel)veiligheidsvoorschriften (HACCP) en schoon houden van apparatuur en werkomgeving; • Bevoorraden productie op alle verdiepingen.

Bekijk vacature

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Uitzendbureau in Leeuwarden

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.