Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

Schilder

Onze opdrachtgever uit Leeuwarden, actief in zowel de particuliere- als de vastgoedsector zoekt een zelfstandig schilder ter uitbreiding van zijn team. Houd jij van een hoge kwaliteit leveren en ben jij op zoek naar een vervolgstap? Neem dan contact met ons op. Onze opdrachtgever wil je op den duur zelf graag in vaste dienst hebben!

Bekijk vacature
Ervaren tuinman

Ben jij een ervaren tuinman en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Friesland? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

Als tuinman ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanleggen van tuinen in Friesland. Je werkt zelfstandig of in een team, afhankelijk van de grootte van het project. Je voert diverse werkzaamheden uit, zoals maaien, snoeien, bemesten, beplanting aanleggen en andere tuingerelateerde taken.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Onderhouden en verzorgen van tuinen, inclusief maaien, snoeien, bemesten en onkruid verwijderen;
 • Aanleggen en onderhouden van beplanting, bloembedden, gazons en andere tuinelementen;
 • Adviseren van klanten over tuinonderhoud en mogelijke verbeteringen;
 • Uitvoeren van diverse tuingerelateerde klussen, zoals het leggen van bestrating, plaatsen van schuttingen, enzovoort;
 • Zorgdragen voor een opgeruimde en veilige werkomgeving.


Bekijk vacature
Operator

In de functie als operator heb jij de volledige controle over het inpakproces of het productieproces. 

Je voert de volgende taken uit:

 • Het bedienen van volautomatische hightech machines;
 • Verrichten van onderhoud aan de machines;
 • Bezig met de garantie van de kwaliteit van het product;
 • Voorkomen en verhelpen van storingen;
 • Alle werkzaamheden volgens de HACCP regels, dus op een veilige en schone manier;
 • Deelnemen aan werkoverleggen en denkt graag mee aan verbeteringen. 

Bekijk vacature

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Uitzendbureau in Leeuwarden

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Leo Kuipers
Projectmanager Infra

Rachella Hooijenga
Projectmanager Metaal

Hille van Tuijl
Senior projectmanager

Joey Vermaning
Senior projectmanager

Allard Wijbenga
Projectmanager Schilders

Tom Proot
Projectmanager Metaal

Taco de Vries
Projectmanager Schilders

Lando van Wee
Projectmanager Bouw