Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

Schilder ZZP opdracht wekelijkse betaling

Actief ZZP is op zoek naar ervaren ZZP Schilders in de regio van Leeuwarden, Sneek en Drachten. Wij hebben hier in de regio meerdere projecten waar jij aan de slag kan. Onze opdrachtgevers zijn in diverse takken van de schilders- en afbouw actief. Denk hierbij aan vastgoedpartijen, lokale kleinere schildersbedrijven, constructieschilderbedrijven maar ook collega ZZP'ers die (tijdelijk) versterking zoeken. Ben jij voor een langdurige klus beschikbaar of juist kortstondig beschikbaar? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature
Medewerker groenvoorziening

Als Medewerker Groenvoorziening ben jij de groene held op pad. Je gaat solo met de bus en bosmaaier op weg om onderhoud te plegen aan diverse groenvoorzieningen in Friesland. 
Samen met 8 andere collega's ben je verantwoordelijk voor de onderhoudsroute door geheel Friesland.

Verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig uitvoeren van groenonderhoud met een bus en bosmaaier;
 • Efficiënt en secuur werken om ervoor te zorgen dat alle locaties in optimale staat zijn;
 • Onderga een inwerkperiode van 4 tot 5 dagen om vertrouwd te raken met de routes en werkwijzen;
 • Rijden door heel Friesland met de bus, uitgerust met een iPad met gedetailleerde routes;
 • Start om 06:50 op de locatie en lever de bus in om 16:45, tenzij in overleg anders wordt afgesproken.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider elektrotechniek - Defensie

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek bij Vliegbasis Leeuwarden zal je verantwoordelijk zijn voor het plannen, organiseren en coördineren van elektrotechnische projecten en onderhoudswerkzaamheden op de vliegbasis. Je werkt nauw samen met een team van technicus en bent de schakel tussen het management, de engineers en de uitvoerende medewerkers. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het opstellen van gedetailleerde werkplannen, inclusief de benodigde materialen, gereedschappen en arbeidsuren voor elektrotechnische projecten.
 • Het coördineren van de werkzaamheden en zorgen voor een efficiënte planning en uitvoering.
 • Het aansturen van een team van technici en ervoor zorgen dat zij de werkzaamheden conform de gestelde kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften uitvoeren.
 • Het bewaken van de voortgang van projecten en tijdig signaleren en oplossen van eventuele knelpunten.
 • Het onderhouden van contacten met interne en externe stakeholders, zoals engineers, leveranciers en andere afdelingen binnen de organisatie.
 • Het bijdragen aan het continue verbeteren van werkprocessen en het implementeren van verbeteringen binnen de afdeling.

Bekijk vacature

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Uitzendbureau in Leeuwarden

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Leo Kuipers
Projectmanager Infra

Rachella Hooijenga
Projectmanager Metaal

Hille van Tuijl
Senior projectmanager

Joey Vermaning
Senior projectmanager

Allard Wijbenga
Projectmanager Schilders

Tom Proot
Projectmanager Metaal

Taco de Vries
Projectmanager Schilders

Lando van Wee
Projectmanager Bouw

Anke Westra
Projectmanager Infra