Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Op zoek naar een baan in regio Leeuwarden? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Leeuwarden en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Leeuwarden 

 

Schrijf je online in >

Actief Techniek Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden

058-2045250
leeuwarden@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

IJzerwerker Jachtbouw

Wil jij mooie dingen maken en heb je een passie voor scheepsbouw? Dat is deze vacature als IJzerwerker Scheepsbouw iets voor jouw.

Bij onze opdrachtgever werken ze wel aan 10 grote schepen tegelijk. Hierbij kun je denken aan luxe waterwoningen, woonschepen, casco’s van superjachten of de restauratie van een traditioneel schip. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het ijzerwerk. Elk onderdeel komt aanbod zoals branden, samenstellen, lassen, snijden, schuren en hechten. Kortom: afwisseling genoeg!

Bekijk vacature
CV Monteur/onderhoudsmonteur Cv-ketels

Actief Techniek zoekt per direct een CV monteur in de regio …. Heb jij passie voor techniek, volg je de laatste ontwikkelingen op het gebied van verwarmingstechniek en ga jij pas naar huis wanneer de klant tevreden is? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Als service- en onderhoudsmonteur CV ketels ben jij onderdeel van een enthousiast team monteurs die dagelijks in regio Friesland actief zijn. In deze functie kom je bij de mensen thuis. Hier voer je onderhoud uit aan de CV ketel, lost storingen op of plaatst indien nodig een geheel nieuwe CV-ketel.

De ontwikkelingen op het gebied van verwarmingstechniek volgen elkaar razendsnel op. Tegenwoordig wordt niet alleen een CV-ketel gebruikt om een huis te verwarmen, je kunt ook denken aan warmtepompen en zonneboilers. Ook hier ga je mee aan de slag. Onze opdrachtgever biedt hiervoor diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk vacature
Gastheer / Gastvrouw

Ben jij gastvrij en weet je iedereen een welkom gevoel te geven? Dan zijn wij opzoek naar jouw! 

Je gaat aan de slag voor een super leuke fitness club in Leeuwarden.
In de functie van gastheer/vrouw ben je het eerste aanspreekpunt voor alle leden en geef jij iedereen een optimale sportervaring. 

Je krijgt trainingen en instructies waarbij je precies weet wat er van jou verwacht wordt en welke filosofie uitgedragen dient te worden.
Met als doel dat de kwaliteit en gedachtengoed van de fitness formule hoog gehouden wordt en daar kan jij een actieve bijdrage in leveren!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: 

  • Het ontvangen van onze leden;
  • Het verschaffen van de nodige informatie aan bezoekers en potentiële leden;
  • Het inschrijven van nieuwe leden en de administratieve afhandeling;
  • Het schenken en verkopen van thee en koffie;
  • Rondleidingen geven aan potentiële leden en hen enthousiasmeren omtrent onze fitness formule; 
  • toezicht houden;
  • Het nauwkeurig uitvoeren van lichte administratieve taken;
  • Het voorzien van een optimale sportervaring van onze leden door de club hygiënisch en schoon te houden volgends ZUMMITT standaarden.

Bekijk vacature

Vacatures Leeuwarden

Heb jij een technische opleiding gedaan of werk je al langer in de techniek? Dan zijn de vacatures in Leeuwarden van Actief Techniek echt iets voor jou! Je vindt bij ons banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. Ook hebben we opdrachten voor zzp’ers én we bieden je trainingen en opleidingen waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Heb je vacatures in Leeuwarden gezien die jou aanspreken? Reageer en je kunt snel aan de bak!

ZZP opdrachten Leeuwarden

Vind je het lastig om leuke opdrachten te vinden als ZZP’er in de technische sector? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Leeuwarden. Wij zijn een bedrijf in ZZP bemiddeling, wat betekent dat we niet alleen opdrachten voor je regelen maar ook de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. Door ons brede netwerk weten wij vaak als eerste welke bedrijven ZZP'ers zoeken. We bieden je alleen ZZP opdrachten in Leeuwarden aan bij kredietwaardige opdrachtgevers.

Vacatures Leeuwarden infra

Werk jij het liefst mee aan grote projecten waarbij je snel resultaat ziet? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de infra jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld reageren op een baan als stratenmaker, grondwerker of spoorlegger. In dit werk is het belangrijk dat je een teamspeler bent bij wie veiligheid voorop staat. Ben je geïnteresseerd in de vacatures in Leeuwarden in de infra, maar ben je hier niet in opgeleid? Geen punt! Je kunt een training of opleiding via Actief Techniek volgen in verschillende vakgebieden.

Vacatures Leeuwarden bouw

Heeft werken als timmerman, metselaar of stukadoor geen geheimen meer voor jou? Dan zijn onze vacatures in Leeuwarden in de bouw perfect! Je komt te werken in de renovatie, nieuwbouw of in een werkplaats. Ben jij die harde werker die van elk project iets moois maakt, samen met je collega’s? Reageer dan op onze vacatures in Leeuwarden in de bouw. Je vindt daarnaast vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Uitzendbureau in Leeuwarden

Vacatures Leeuwarden schilder

Kun jij als de beste gronden, plamuren, schuren, kitten, lakken, sauzen en houtrot repareren? Bekijk dan eens onze vacatures in Leeuwarden als schilder. Het leuke aan deze baan is dat je elke dag op een andere plek werkt en steeds nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Wanneer je reageert op onze vacatures in Leeuwarden als schilder heb je het in het schildersseizoen lekker druk, maar in de winter is er minder werk. Deze tijd kun je mooi gebruiken om bij te scholen!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Leo Kuipers
Projectmanager Infra

Joey Vermaning
Vestigingsmanager

Erwin Holtrop
Projectmanager Schilders

Reinier Visser
Vestigingsmanager

Allard Wijbenga
Projectmanager Infra