Menu

Vacatures Groenvoorziening (127)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Groen

Wil jij dolgraag aan de slag als hovenier, boomverzorger of stratenmaker? Bekijk dan de vacatures in groenvoorziening bij Actief Techniek. Wij regelen het liefst een klus voor een langere periode voor je bij één bedrijf. Ook kun je bij ons terecht voor een stage, training of opleiding. Heb je gekeken bij onze vacatures in groenvoorziening en zit er nu niks voor je tussen? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen. Zodra er een passende vacature voor je is, nemen we contact met je op.

Vacatures groenvoorziening hovenier

Weet jij alles over het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan ben jij de aangewezen persoon om te reageren op onze vacatures in groenvoorziening als hovenier. Je zult onder andere aan de slag gaan met het snoeien en knippen van struiken en bomen en ander onderhoud van particuliere tuinen. Ook je creatieve kant kun je kwijt in deze baan, bijvoorbeeld bij het uittekenen en aanleggen van tuinen. Ben je enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures in groenvoorziening als hovenier. Wij kijken naar wat jij kunt en welk bedrijf daar goed bij past.

Vacatures groenvoorziening onkruidbestrijder

Houd je van een afwisselende baan en ben je graag lekker buiten bezig? Bekijk dan eens onze vacatures in groenvoorziening als onkruidbestrijder. Er zijn verschillende manieren waarop je onkruid kunt bestrijden, afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkt. Zo zijn er bedrijven die heet water of speciale branders gebruiken, maar ook functies waarbij je werkt met een bosmaaier. Meer informatie vind je in de omschrijving van onze vacatures in groenvoorziening als onkruidbestrijder.

Ben je toch op zoek naar iets anders? Je vindt bij Actief Techniek ook vacatures in de:

Vacatures groenvoorziening boomverzorger

Zeggen jouw vrienden ook altijd dat je de boom in kunt? Dan wordt het hoog tijd om te reageren op onze vacatures in groenvoorziening als boomverzorger. Je gaat onder andere bomen planten en verplanten, snoeien, kappen en rooien. De baan is afwisselend, want je werkt met je handen maar gebruikt ook tuinmachines. Ook controleer je de gezondheid van bomen. Ben je geïnteresseerd in vacatures in groenvoorziening als boomverzorger en wil je je laten omscholen? Doe dan een groen opleiding bij Actief Techniek en vergroot je kansen op een leuke baan. We bieden je ook trainingen aan, onder andere op locatie bij onze vestigingen.

Vacatures medewerker groenvoorziening

Vind jij het schitterend om een tuin of bedrijventerrein er zo netjes mogelijk uit te laten zien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als medewerker groenvoorziening houd jij je bezig met het aanplanten en onderhouden van groen in woonwijken. Denk daarbij aan plantsoenen, parken, grasvelden, bermen en natuurterreinen. Je voert werkzaamheden uit zoals het verwijderen van onkruid én het snoeien van bomen en struiken. Ook verrricht je maaiwerkzaamheden met een zit- of bosmaaier. Enthousiast? Reageer dan op onze vacatures in de groenvoorziening als medewerker groenvoorziening!

ZZP opdrachten

Actief Techniek is niet alleen een uitzendbureau, maar ook een opleider én een bedrijf in ZZP bemiddeling. Ben jij een ZZP'er of wordt er een ZZP’er gezocht bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze ZZP opdrachten. We regelen alles voor je, van ZZP opdrachten tot facturen en betaling tot administratie. Daardoor kun jij je helemaal focussen op je werk.