Menu

Vacatures Bouw (177)

Functietitel
Waar wil je werken?
Vakgebied
Dienstverband
Type vacature
Opleidingsniveau
Je filters
  • 10 km
  • Bouw

Jij houdt van een praktische baan; met je handen bezig zijn. Bij Actief Techniek vind je vacatures in de bouw die echt bij jou passen! Zo kun je aan de slag als timmerman, metselaar of stukadoor. Bij Actief Techniek zijn we niet alleen van de tijdelijke banen, wij regelen het liefst een baan voor de langere termijn bij één bedrijf. Voldoe je (nog) niet aan de gevraagde eisen bij onze vacatures in de bouw? Geen punt. Bij ons kun je ook terecht voor een training, opleiding of stage.

Vacatures bouw timmerman

Bij Actief Techniek vind je verschillende vacatures in de bouw, bijvoorbeeld een baan als timmerman. Met deze baan kun je onder andere terechtkomen in de renovatie, nieuwbouw, onderhoud of in een werkplaats. Op de bouw komt het voor dat je samen werkt met onder andere metselaars, installatiemonteurs en schilders. Je bent een harde werker en wilt graag samen met collega’s elk project tot iets moois maken! Voel je je aangesproken? Dan zijn de vacatures in de bouw als timmerman perfect voor jou. 

Vacatures bouw metselaar

Als metselaar is elke dag anders en elk project anders. Heb jij liefde voor het vak? Bekijk dan onze vacatures in de bouw als metselaar. Je kunt er ook voor kiezen een opleiding bij Actief Techniek te volgen als metselaar of een ander technisch specialisme. Ook bieden we jou trainingen waardoor je je werkmogelijkheden kunt uitbreiden. Kom eens langs bij één van onze vestigingen of solliciteer online op onze vacatures in de bouw als metselaar.

Vacatures bouw stukadoor

Stucen is een vak apart, daar heb je een vakkracht voor nodig! Ben jij die vakman of -vrouw? Reageer dan op onze vacatures in de bouw als stukadoor. Jij kunt als geen ander snel, netjes en vakkundig wanden en plafonds stucen. Ben je geïnteresseerd in onze vacatures in de bouw als stukadoor, maar heb je hiervoor geen ervaring of geen opleiding gedaan? Ook dan kun je bij ons terecht. Door ons grote netwerk kunnen we snel scholing of een stage voor je regelen.

Naast vacatures in de bouw vind je bij Actief Techniek ook vacatures in andere branches, waaronder:

ZZP opdrachten bouw

Houd jij van de vrijheid die je hebt als ZZP’er, maar heb je geen zin in het papierwerk? Reageer dan op onze ZZP opdrachten in de bouw. Jij kunt lekker aan het werk, terwijl wij als bedrijf in ZZP bemiddeling alles voor je regelen van ZZP opdrachten tot facturen. Het kan ook zijn dat er een ZZP’er gezocht wordt bij jouw bedrijf. Via Actief Techniek vind je snel een geschikte kandidaat! Neem gerust contact op als je op zoek bent naar een ZZP’er of wilt reageren op onze ZZP opdrachten in de bouw.