Menu

Hoe werkt Mijn Actief

 

Hoofdscherm

Wanneer je inlogt kom je op het hoofdscherm van Mijn Actief. Ben jij nog niet aan het werk via Actief Werkt!, dan worden hier dagelijks de nieuwste vacatures getoond op basis van afstand tot het huisadres. Ben jij aan het werk via Actief Werkt!, dan krijg je een ander hoofdscherm met belangrijke werkinformatie. Wekelijks worden hier updates gepost over jouw werkzaamheden. Daarnaast krijg je wekelijks een update over het door jou verdiende salaris.

 

Navigatie menu

Vanuit het uitschuifbare menu kun je naar alle functionaliteiten navigeren.

Vakantie

Check snel een eenvoudig je opgebouwde verlofuren en vakantiegeld in de Mijn Actief App.

 

Salaris

Ben jij aan het werk via Actief Werkt!? Dan krijg je wekelijks na de verloning een update van jouw salaris. Voor een specificatie van het loon toont de Mijn Actief-app ook de loonstrook in PDF.


Ambitie

Wil jij graag doorgroeien in jouw werkzaamheden? Mijn Actief ondersteunt je bij het waarmaken van jouw ambities. Wil je graag een heftruckcertificaat halen, of ander werk gaan doen? Laat het weten via de Mijn Actief-app. We gaan dan samen aan de slag om jouw ambities waar te maken.


Community

Vind in de community het antwoord op de meestgestelde vragen over onderwerpen zoals verzuim, vakantie en vrije dagen en arbeidsovereenkomst. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, dan kan je eenvoudig een nieuwe vraag stellen. Neem eens een kijkje in de community. Wellicht kan jij een vraag van een van jouw collega’s beantwoorden.