Flex@lly app

Flex@lly is 24/7 jouw persoonlijke assistent op je smartphone. Net als de flexconsulent bij Actief Werkt! ondersteunt Flex@lly je bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Met dit verschil dat ze 24 uur per dag beschikbaar is.

De beste banen vinden

Flex@lly is een soort online uitzendbureau. Je kunt 24/7, waar dan ook, vacatures bekijken waarop je direct en eenvoudig kunt solliciteren!

Op elk moment van de dag

Met Flex@lly kun je gemakkelijk je werkrooster, salarisspecificaties en je contracten bekijken. Ook kun je je vakantiedagen en alle openstaande vacatures inzien. Op elk moment dat het jou uitkomt. Flex@lly is zelfs uitgerust met een wekker en een reisplanner! Ze brengt je ook in contact met andere flexcollega’s via de community en helpt je met het verwezenlijken van jouw ambities.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Flex@lly is ook een online uitzendbureau. Je vindt gemakkelijk de leukste banen, waarop je overal eenvoudig kunt solliciteren!

Download Flex@lly meteen
De app is beschikbaar in de Playstore van Google (Android) en via de Appstore van Apple (iOS). Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jouw flexconsulent bij Actief Werkt! of met de dichtstbijzijnde locatie.

Google Play button App store button

Veelgestelde vragen