Menu

Informatie over corona

Het coronavirus heeft veel impact. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, of je nu werkzoekend bent of via ons aan de slag bent. We geven je graag meer info.

 

Kun je bij een vestiging langsgaan? 

Vanaf 1 juli zijn er veel versoepelingen, en dat is ook goed nieuws voor het bezoeken van onze vestigingen. Vanaf die datum is het namelijk niet meer nodig om een afspraak te maken. Je mag gewoon langskomen. Omdat we wel 1,5 meter afstand houden, kan het zijn dat er een maximum aantal bezoekers aanwezig is. Dan vragen we je om even te wachten. Als je het daarom fijn vindt om tóch een afspraak te maken, dan mag dat natuurlijk ook nog steeds.

Onze vestigingen zijn er op ingericht om je op een veilige manier te ontvangen. We maken gebruik van hygienische middelen als handgel en kuchschermen. We vragen jou ook om je handen te wassen en niet langs te komen als je  klachten hebt zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts. 

Maak een afspraak


Voor werkzoekenden: kunnen we je nog aan werk helpen?

Zeker wel! Op dit moment is er in een aantal bedrijven juist behoefte aan extra medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om aan de slag te gaan. Zo helpen we elkaar, dus neem contact met ons op!


Met welke maatregelen moet je rekening houden als je werkt via Actief Werkt!?

We volgen de maatregelen van het RIVM. Al onze werkende flexcollega’s zijn hierover geïnformeerd. Natuurlijk zijn de hygiëne-maatregelen erg belangrijk. Daarnaast is het goed om op de hoogte te zijn van de maatregelen die zijn genomen bij het bedrijf waar je werkt. Neem hun richtlijnen serieus en stel vragen als zaken onduidelijk zijn. Voel je je niet veilig of maak je je zorgen? Bespreek het met je direct leidinggevende. Ook kan je contactpersoon bij Actief Werkt! je hierin ondersteunen.

Wat zijn de meestgestelde vragen van dit moment?

We kunnen ons voorstellen dat er bij jullie veel vragen leven. We zouden willen dat we jullie daar op deze plek een eenduidig antwoord op konden geven. Helaas is het niet zo simpel. We werken samen met veel bedrijven die hun eigen richtlijnen kennen. Daarnaast hebben verschillende flexcollega’s verschillende contracten. Daardoor zijn rechten en plichten niet voor iedereen gelijk. Het beste advies dat we je kunnen geven is om je vragen te stellen aan je contactpersoon bij Actief Werkt!.

Naar de contactgegevens van vestigingen