Menu

Informatie over corona

Het coronavirus heeft veel impact. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, of je nu werkzoekend bent of via ons aan de slag bent. We geven je graag meer info.

 

Kun je bij een vestiging langsgaan? 

Vanaf 1 juni zijn onze vestigingen er op ingericht om je op een veilige manier te ontvangen. Wel werken we zoveel mogelijk op afstand. Als het kan helpen we je telefonisch, via whatsapp, mail of via onze social media kanalen. Als je toch langs wil komen dan werken we op afspraak. We ontvangen maximaal één bezoeker tegelijkertijd. 

Maak een afspraak


Voor werkzoekenden: kunnen we je nog aan werk helpen?

Zeker wel! Op dit moment is er in een aantal bedrijven juist behoefte aan extra medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om aan de slag te gaan. Zo helpen we elkaar, dus neem contact met ons op!


Met welke maatregelen moet je rekening houden als je werkt via Actief Werkt!?

We volgen de maatregelen van het RIVM. Al onze werkende flexcollega’s zijn hierover geïnformeerd. Natuurlijk zijn de hygiëne-maatregelen erg belangrijk. Daarnaast is het goed om op de hoogte te zijn van de maatregelen die zijn genomen bij het bedrijf waar je werkt. Neem hun richtlijnen serieus en stel vragen als zaken onduidelijk zijn. Voel je je niet veilig of maak je je zorgen? Bespreek het met je direct leidinggevende. Ook kan je contactpersoon bij Actief Werkt! je hierin ondersteunen.

Wat zijn de meestgestelde vragen van dit moment?

We kunnen ons voorstellen dat er bij jullie veel vragen leven. We zouden willen dat we jullie daar op deze plek een eenduidig antwoord op konden geven. Helaas is het niet zo simpel. We werken samen met veel bedrijven die hun eigen richtlijnen kennen. Daarnaast hebben verschillende flexcollega’s verschillende contracten. Daardoor zijn rechten en plichten niet voor iedereen gelijk. Het beste advies dat we je kunnen geven is om je vragen te stellen aan je contactpersoon bij Actief Werkt!.

Naar de contactgegevens van vestigingen


Elkaar helpen

Het is een turbulente tijd, het raakt ons allemaal. Je ziet ook mooie effecten: een groot gevoel van verbondenheid, mensen die elkaar helpen. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Dat mede dankzij jullie, onze flexcollega’s, bedrijven hun maatschappelijke bijdrage kunnen blijven leveren is fantastisch. We zijn jullie daar enorm dankbaar voor. Laten we elkaar blijven helpen waar mogelijk.