Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Zuiddorpe

Het Zeeuws-Vlaamse dorp Zuiddorpe heeft vooral naam gemaakt vanwege de jaarlijks terugkerende After Sun Party, dat als afsluiting van de zomer wordt gehouden. In deze toeristische plaats heeft ons uitzendbureau vooral veel werkaanbod op het gebied van horeca en recreatie. Lijkt jou dat wat? Breng dan snel een bezoek aan ons uitzendbureau en ontdek welke banen voor jou beschikbaar zijn.

Werken in de buurt

Als je in Zuiddorpe aan de slag wil kun je naast de horeca en recreatie ook werken in de logistiek, productie of zakelijke dienstverlening. We kijken als uitzendbureau naar wat jouw wensen zijn en zoeken daar de passende baan bij.

Vacatures Zuiddorpe

Ga jij aan de slag als schoonmaker, operator of magazijnmedewerker? Ons uitzendbureau heeft altijd een aanbod van verschillende vacatures. Er is op ieder vakgebied vraag naar werk in Zuiddorpe en omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Zuiddorpe

Inschrijven Zuiddorpe en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Zuiddorpe en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken via 0115-695 538 of stuur ons een mail