Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Zoetermeer

Zoetermeer staat bekend als een echte ICT-stad. Dit brengt veel bedrijvigheid met zich mee en daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die willen werken in Zoetermeer en omgeving. Veel grote bedrijven, zowel in de logistiek als in de productie, bieden verschillende functies aan waar je aan de slag kan. Samen met ons uitzendbureau vindt jij de baan die bij je past.

Werken in de buurt

Wij bieden niet alleen banen aan in de transport, logistiek, productie of zakelijke dienstverlening. We vinden het ook belangrijk wat jij wil bereiken. Daarom heb je bij ons uitzendbureau de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Zo vind je nog sneller een baan die aansluit op wat jij zoekt.

Vacatures Zoetermeer

Zoek jij een baan als planner, administratief medewerker, orderpicker, heftruckchauffeur, kraanmachinist of een van de vele andere mogelijke functies? Via ons uitzendbureau vind je genoeg functies waarop je vrijblijvend kunt solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Zoetermeer

Inschrijven Zoetermeer en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Zoetermeer en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.