Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Zierikzee

Zierikzee is een stad met een karakteristiek historisch centrum. Een prachtige plaats waar wij als uitzendbureau graag werken. Als enige stad in Schouwen-Duiveland is het een centrale plaats om te wonen en te werken. Met een divers aanbod van kleine en grotere bedrijven is Zierikzee innoverend en vernieuwend. Via ons uitzendbureau kun je er werken in de productie, logistiek of schoonmaak.

Werken in de buurt

Onze klanten in Zierikzee en omgeving zijn stuk voor stuk vernieuwende bedrijven. Bedrijven die zich bezighouden met innovatie. Als uitzendbureau zijn we er trots op dat we je een vacature bij een van deze bedrijven kunnen bieden. Als je wilt werken in Zierikzee of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaakmedewerker, belader of productiemedewerker. 

Vacatures Zierikzee

Onze klanten in Zierikzee en omgeving zijn altijd bezig met vernieuwing. Er is dus altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt en een vacature die bij jou past. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te stromen naar een andere baan. Er is voor jou ruimte genoeg om jezelf te ontwikkelen. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Zierikzee

Inschrijven Zierikzee en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Zierikzee en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.