Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Zevenbergen

De voormalige suikerstad Zevenbergen heeft niet bepaald stil gestaan. Er is een dringende behoefte naar werknemers en via ons uitzendbureau kun jij er dan ook snel aan de slag! Er is altijd een baan bij jou in de buurt. Ons uitzendbureau biedt zowel fulltime als parttime banen aan.

Werken in de buurt

Wij wachten niet af, maar gaan actief op zoek naar een werkgevers die bij je past. Samen met jou zoekt ons uitzendbureau naar een baan die aansluit op jouw kwaliteiten. In Zevenbergen en omgeving kun je bijvoorbeeld werken in de logistiek, productie of zakelijke dienstverlening.

Vacatures Zevenbergen

Je kan snel aan de slag als orderpicker, heftruckchauffeur, magazijnmedewerker, schoonmaker of administratief medewerker. Maar ook voor andere banen in Zevenbergen kun je bij ons uitzendbureau terecht. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Zevenbergen

Inschrijven Zevenbergen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Zevenbergen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0165-56 20 01 of stuur ons een mail.