Uitzendbureau Actief Werkt! in Zaandam

Zaandam is de grootste stad binnen de gemeente Zaanstad en staat bekend om de Zaanse schans. Vroeger kenmerkte het gebied zich als industrieel molengebied. Raar is het dan ook niet dat er tegenwoordig via ons uitzendbureau veel werk is in de productie. Ons uitzendbureau is dan ook altijd op zoek naar mensen die in deze omgeving willen werken.

Werken in de buurt

Jij zoekt de baan die past bij wat jij wil en wij helpen jou die te vinden. Als je de ambitie hebt om door te groeien of je om wil laten scholen kan dat ook. Het is namelijk mogelijk om via ons uitzendbureau interne opleidingen te volgen. Zo vinden wij samen de juiste baan voor jou!

Vacatures Zaandam

Wil jij werken als productie medewerker, orderpicker of machine operator? Ons uitzendbureau biedt je verschillende functies aan waarop jij kunt solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Zaandam

Inschrijven Zaandam en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Zaandam en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 023-554 01 00 of stuur ons een mail.