Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Westkapelle

Westkapelle is een klein, historisch dorpje in Zeeland, welke bekend staat om haar eeuwenoude vuurtoren. Net als de vuurtoren zijn wij als uitzendbureau in Westkapelle graag een lichtpunt voor jou. Ons uitzendbureau helpt je graag met het vinden van een mooie baan. In Westkapelle kan dat in de horeca, detailhandel en schoonmaak.

Werken in de buurt

Via ons kun je bij veel verschillende bedrijven in Westkappele en omstreken werken. Als je wilt werken in Westkapelle of omgeving kan je via ons uitzendbureau bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaakmedewerker of supermarktmedewerker.

Vacatures Westkapelle

We zijn er trots op dat we in de omgeving van Westkapelle veel verschillende bedrijven tot onze klant mogen rekeken. Het bedrijf dat bij jou past en de baan die bij jou past vinden we op die manier altijd. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Westkapelle

Inschrijven Westkapelle en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Westkapelle en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.