Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Walsoorden

Walsoorden maakt deel uit van de gemeente Hulst, dat bekend staat om zijn bourgondische en gastvrije levensstijl. Op het gebied van onder meer schoonmaak, productie, magazijn, zorg en wasserijwerk heeft ons uitzendbureau voldoende werkgelegenheid in deze regio. Heb je interesse? Kom dan snel langs bij ons uitzendbureau en ontdek het de vacatures in Walsoorden.

Werken in de buurt

Jij staat bij ons voorop. Wij kijken eerst naar wat jij kan en wilt. Vervolgens zoeken wij actief naar een bedrijf dat bij je past. Wil je jezelf ontwikkelen of laten omscholen? Ons uitzendbureau biedt ook interne opleidingen aan.

Vacatures Walsoorden

Er is altijd een vacature bij jou in de buurt! Als je in Walsoorden en omgeving aan de slag wil kun je bijvoorbeeld werken als magazijn medewerker of schoonmaker. Daarnaast heeft ons uitzendbureau vele andere banen beschikbaar. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Walsoorden

Inschrijven Walsoorden en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Walsoorden en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

je kunt ons bereiken op 0115-69 55 38 of stuur ons een mail