Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Vught

Vught kent enkele grote bedrijventerreinen die ieder veel bedrijvigheid met zich meebrengen. Als uitzendbureau zijn wij daarom altijd op zoek naar mensen die in Vught en omgeving aan de slag willen. In deze regio groeit ons werkaanbod snel. Zo bieden wij banen aan in de productie, de schoonmaak en de logistieke sector. Breng een bezoek aan ons uitzendbureau en vind de baan die bij je past.

Werken in de buurt

Ons gedreven team gaat samen met jou graag op zoek naar de baan die jouw voorkeur heeft. Jij wilt zo snel mogelijk aan het werk en wij helpen jou daarbij door actief op zoek te gaan naar een bedrijf in de buurt met de baan die jij zoekt. Heb je nog meer ambities? Ons uitzendbureau biedt ook opleidingen aan in de logistieke sector.

Vacatures Vught

Is een baan als administratief medewerker jou op het lijf geschreven? Of werk jij veel liever als belader of op de commerciële binnendienst? Wij helpen jou aan een baan die het beste past bij wat jij wilt en kan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Vught

Inschrijven Vught en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Vught en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 040-244 69 88 of stuur ons een mail.