Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Voerendaal

Het in het Parkstad Limburg gelegen Voerendaal kenmerkt zich door de historie van de mijnen en het arbeidersklimaat. In deze regio is ons uitzendbureau net als de bevolking trots op de ‘doenersmentaliteit’. Ben jij bereid je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan nu aan via ons uitzendbureau en wij helpen je graag op weg naar een mooie baan!

Werken in de buurt

De Parkstadregio grenst aan Duitsland en er is veel samenwerking met Duitse bedrijven. Daarom is met name op industrieel gebied veel werk te vinden. Ons uitzendbureau heeft echter ook op vele andere gebieden interessante werkzaamheden voor je klaar liggen.

Vacatures Voerendaal

Wil jij werken als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of monteur? Of een andere mooie baan in de productie of logistiek? Bij ons uitzendbureau vind jij de baan die je zoekt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Voerendaal

Inschrijven Voerendaal en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Voerendaal en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail