Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Vlissingen Oost

Vlissingen-Oost is een groot haven- en industriegebied naast Vlissingen. Als uitzendbureau zorgen we er graag voor dat Vlissingen-Oost ook jouw veilige haven wordt. Er zijn meerdere grote bedrijven in dit gebied gevestigd. Via ons uitzendbureau kun je in Vlissingen-Oost werken in de productie en logistiek.

Werken in de buurt

Als je wilt werken in Vlissingen-Oost of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, heftruckmedewerker, haven-medewerker, administratief-logistiek medewerker of chauffeur. Ons uitzendbureau heeft veel verschillende bedrijven in Vlissingen-Oost en omgeving als klant. Er past er dus altijd wel een bij jou.

Vacatures Vlissingen-Oost

Je vindt altijd een baan die bij je past. Ook zijn er voor jou voldoende mogelijkheden om door te stromen naar een andere baan. Een baan die bij je past, bij een bedrijf dat bij je past. Dat willen we als uitzendbureau samen met jou bereiken. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Vlissingen-Oost

Inschrijven Vlissingen-Oost en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Vlissingen-Oost en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.