Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Venray

Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een vooraanstaande rol in de regio. Venray is daarom een goed bezocht dorp, waar voldoende werkgelegenheid is in allerlei sectoren. Ons uitzendbureau kan je er op weg helpen als je op zoek bent naar werk. Ben je benieuwd wat voor banen er allemaal beschikbaar zijn in dit dorp, kom dan eens langs bij ons uitzendbureau!

Werken in de buurt

In Venray en omgeving kun je werken in de logistiek, productie, zakelijke dienstverlening of schoonmaak. We streven er naar om je bij een bedrijf te laten werken dat past bij jou. Daarom gaan we uit van jouw wensen en kwaliteiten. We willen als uitzendbureau niet alleen zorgen dat je snel aan het werk gaat. We willen ook dat je een baan voor lange tijd houdt.

Vacatures Venray

Wil jij snel aan het werk in Venray? Dat kan bijvoorbeeld als schoonmaker, financieel/administratief medewerker, magazijn medewerker of heftruckchauffeur. We hebben als uitzendbureau altijd een breed aanbod aan werk in Venray en omgeving. Er is er ook een beschikbaar voor jou. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Venray

Inschrijven Venray en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Venray en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.