Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Veldhoven

De nabijheid van Eindhoven, een stad waarvan de bedrijvigheid zich kenmerkt op technologisch gebied, betekent een grote stimulans voor Veldhoven. Hierdoor zijn wij als uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die in deze omgeving willen werken. Voor onder meer banen in de schoonmaak, productie en zakelijke dienstverlening kun je bij ons uitzendbureau terecht.

Werken in de buurt

Door nauw samen te werken met de werkgevers in Veldhoven en omgeving hebben we een groot en stabiel werkaanbod. Zo kunnen wij jou altijd de vacature bieden die aansluit op jouw kwaliteiten. Daarnaast zitten we niet stil en zoekt ons uitzendbureau actief naar een baan voor jou.

Vacatures Veldhoven

Vind jij het werk als chauffeur met een groot rijbewijs het leukste dat er is? Of help jij liever andere mensen door hen de beste klantenservice te verlenen? Wij als uitzendbureau zorgen ervoor dat de baan waar jij naar op zoek bent binnen handbereik ligt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Veldhoven

Inschrijven Veldhoven en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Veldhoven en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 040-244 69 88 of stuur ons een mail.