Uitzendbureau Actief Werkt! bij Van Gansewinkel

Van Gansewinkel Groep is vooral bekend vanwege het inzamelen en verwerken van afval. Daarnaast zijn ze ook actief als grondstoffen- en energieleverancier. Dat wil zeggen dat ze het ingezamelde afval bewerken of verwerken tot grondstoffen en energie. Er werken ongeveer 7500 mensen bij Van Gansewinkel. Van Gansewinkel maakt ook veel gebruik van uitzendkrachten. Daarvoor werken Van Gansewinkel en Actief Werkt! nauw samen.

Werken bij Van Gansewinkel via Actief Werkt!

Bij Actief Werkt! is een team van recruiters en inzetspecialisten aan het werk, helemaal gericht op werken bij Van Gansewinkel. Zij zijn aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen bij Van Gansewinkel, en zij zorgen steeds voor een optimale planning.

Vacatures bij Van Gansewinkel

Er zijn volop vacatures. We hebben fulltime vacatures en parttime vacatures. Je kunt aan de slag als chauffeur/belader, maar ook in een administratieve, logistieke of technische functie. Er zijn vacatures door het hele land, en op het hoofdkantoor van Van Gansewinkel in Eindhoven .

Naar vacatures Van Gansewinkel

Contact

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan telefonisch via 076-5302060 of via email: vangansewinkel@actiefwerkt.nl. We horen graag van je!