Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Valkenswaard

Hoewel de eens zo grote sigarenindustrie al lang verleden tijd is voor Valkenswaard, is de bedrijvigheid er niet minder geworden. Ons uitzendbureau is dan ook altijd op zoek naar mensen die in de omgeving van Valkenswaard aan de slag willen. Ons werkaanbod groeit snel. Wil jij snel aan de slag? Kom langs bij ons uitzendbureau en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Werken in de buurt

Het stabiele werkaanbod zorgt ervoor dat wij mensen snel aan een baan kunnen helpen. Samen met jou zoeken wij actief naar de baan die aansluit op jouw wensen. Naast banen biedt ons uitzendbureau in de logistieke sector ook interne opleidingen aan. Die geven jouw carrière een flinke boost.

Vacatures Valkenswaard

Wil jij werken als belader, monteur of operator? Of spreekt een baan als administratief medewerker of op de commerciële binnendienst jou veel meer aan? Ons uitzendbureau helpt je maar wat graag aan een baan in Den Bosch of omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Valkenswaard

Inschrijven Valkenswaard en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Valkenswaard en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 040-244 69 88 of stuur ons een mail.