Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Vaals

Vaals is een dorp in de buurt van de Duitse plaats Aken. De twee plaatsen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Duitse taal wordt volop gesproken in Vaals en dat kan een voordeel zijn wanneer je in deze plaats aan de slag wil! Maar ook als je alleen Nederlands spreekt heeft ons uitzendbureau de baan de je zoekt. Kom eens bij ons uitzendbureau langs voor een kopje koffie en ontdek welke vacatures er voor jou zijn.

Werken in de buurt

Door een nauwe samenwerking met de werkgevers in deze regio bieden we een groot en stabiel aanbod aan werk. Wij wachten niet af tot er een baan die bij jou past voorbij komt maar gaan actief op zoek. Jij wil zo snel mogelijk aan het werk en daar helpen wij bij. Ons uitzendbureau biedt ook opleidingen voor de logistieke sector.

Vacatures Vaals

Wil jij werken als chauffeur, monteur of magazijnmedewerker? Ons uitzendbureau heeft de baan waar je naar op zoek bent. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Vaals

Inschrijven Vaals en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Vaals en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.