Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Utrecht

Als het middelpunt van Nederland is Utrecht de vierde stad van de randstad. Het heersende dorpsgevoel maakt de stad zoals iedereen die kent. Dat er daardoor ook veel bedrijvigheid is, spreekt voor zich. Ons uitzendbureau is dan ook op zoek naar mensen die willen werken in Utrecht en omgeving. Er zijn veel productiebedrijven waar je aan de slag kan, maar daar houdt het niet bij op. Kom naar ons uitzendbureau en ontdek jouw mogelijkheden in Utrecht.

Werken in de buurt

Niet alleen bieden wij jou een baan aan als operator, callcenter medewerker of als financieel medewerker. Ook in de logistieke sector en de horeca zijn er veel vrije vacatures. Er is altijd werk, full- of parttime. Samen met ons uitzendbureau vind jij de baan die aansluit bij jouw mogelijkheden en wensen.

Vacatures Utrecht

In deze regio zijn we als uitzendbureau ook actief in de zorg en voedingsindustrie. Wil jij aan de slag als schoonmaker, glazenwasser of verkoper? Of zoek jij iets totaal anders? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Utrecht

Inschrijven Utrecht en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Utrecht en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 023-554 0100 of stuur ons een mail