Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Uden

Ondanks het dorpse karakter van Uden, zitten er veel grote bedrijven. Dit brengt veel werkgelegenheid met zich mee, waar ons uitzendbureau perfect op inspeelt. Wij gaan actief op zoek naar bedrijven zodat we een ruim aanbod aan banen hebben. Daarom zijn we altijd op zoek naar werknemers die ons team komen versterken. Kom langs bij ons uitzendbureau en vindt de baan die bij jou past!

Werken in de buurt

Of je nu op zoek bent naar een baan in de productie of de zakelijke dienstverlening, ons uitzendbureau zoekt samen met jou een baan die aansluit bij jouw wensen. Je kunt zelf kiezen of je fulltime of parttime wil werken. Wij bieden vaste en flexibele banen.

Vacatures Uden

Wij vinden altijd een baan bij jou in de buurt. In Uden en omgeving kun je via ons uitzendbureau onder andere werken als operator, productie medewerker, reach- en heftruchchauffeur, magazijnmedewerker of schoonmaker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Uden

Inschrijven Uden en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Uden en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken 0412-69 65 85 of stuur ons een mail.