Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Tienray

Tienray staat als bedevaartplaats bekend als ‘Klein Lourdes’. Archeologische vondsten hebben uitgewezen dat er rond 5000 voor Christus al mensen woonden. Ons uitzendbureau kan jou helpen om werk te vinden in deze historische plaats! Kom snel langs ons uitzendbureau en wij vinden samen wat moois voor jou!

Werken in de buurt

Als je in het Noord-Limburgse Tienray aan de slag wil kun je werken in de logistiek of productie. Ook in de schoonmaak en zakelijke dienstverlening bied ons uitzendbureau mooie vacatures. Samen met ons vind jij een baan die aansluit bij wat jij wil en kan.

Vacatures Tienray

Je kan bijvoorbeeld aan de slag als belader, heftruck chauffeur, schoonmaker of administratief medewerker. In Tienray in omgeving vind je bij ons uitzendbureau altijd een groot en gevarieerd aanbod van banen. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Tienray

Inschrijven Tienray en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Tienray en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.