Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Tegelen

Tegelen ligt naast Venlo en is er min of meer onlosmakelijk aan verbonden. Naast de bedrijvigheid in en om Venlo staat deze levendige stad ook bekend om de ‘vastelaovend’ en het ‘stedje van lol en plezeer’. Natuurlijk mag ook de voetbalclub VVV niet ontbreken in dit rijtje! Je kunt er via ons uitzendbureau werken in de logistiek, productie en andere sectoren. Kom snel langs ons uitzendbureau en wij vinden in Tegelen een mooie baan voor jou!

Werken in de buurt

We werken goed samen met de werkgevers in Tegelen en omgeving. Daardoor hebben we niet alleen een groot en stabiel aanbod van vacatures maar weten we ook of een bedrijf bij jou past. We kijken als uitzendbureau naar wat jij wil en kan en zoeken daar de passende baan bij. Er is altijd een bedrijf in de buurt waar je aan de slag kan.

Vacatures Tegelen

Je kan snel aan de slag als commercieel medewerker, schoonmaker, heftruckchauffeur of magazijn medewerker. Of bekijk welk werk in Tegelen en omgeving jij via ons uitzendbureau nog meer kan doen. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Tegelen

Inschrijven Tegelen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Tegelen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.