Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Swalmen

Swalmen bruist van de werkgelegenheid. Mede vanwege de gunstige ligging. Duitsland, België en Brabant zijn allemaal dichtbij. We merken als uitzendbureau dat het werkaanbod nog steeds groeit. Daarom zijn we er constant op zoek naar nieuwe werknemers. Kom langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen welke vacatures we voor jou klaar hebben liggen.

Werken in de buurt

Een baan in de logistieke, productie of in de technische sector? Ons uitzendbureau heeft altijd een baan bij jou in de buurt. We blijven je begeleiden en bieden daarbij ook opleidingen aan. Samen met jou vinden we een baan die aansluit op jouw wensen en kwaliteiten.

Vacatures Swalmen

We zijn onder andere op zoek naar reachtruckchauffeurs, assemblagemedewerkers, operators, heftruckchauffeurs, lassers, industrieel reinigers, inpakkers en chauffeurs. Maar ook in vele andere functies kun je via ons uitzendbureau snel aan de slag. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Swalmen

Inschrijven Swalmen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Swalmen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0495-54 29 74 of stuur ons een mail.