Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Stein

Stein heeft een hele actieve haven aan het Limburgse Julianakanaal. Ons uitzendbureau heeft er veel werk voor je klaarliggen. Wij helpen je graag aan een mooie baan in de logistieke sector. Via ons uitzendbureau kun jij snel aan de slag! We hebben altijd een baan bij jou in de buurt.

Werken in de buurt

Als je in Stein of omgeving wilt werken kun je aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening, productie of schoonmaak. We bieden vaste en flexibele banen. Fulltime en parttime. Samen met ons uitzendbureau vind jij het werk dat past bij jou.

Vacatures Stein

Ons uitzendbureau heeft altijd vacatures open staan in de regio. Je kan werken als schoonmaker, heftruckchauffeur of administratief medewerker. Maar er zijn nog veel meer banen vrij. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Stein

Inschrijven Stein en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Stein en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.