Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Sluiskil

Sluiskil is gelegen in de gemeente Terneuzen, dat bekend staat om zijn havens en grote bedrijven. In de logistieke sector is hier veel werk te vinden en ons uitzendbureau kan jou helpen om een baan te vinden in bijvoorbeeld de haven of in het magazijn van een logistiek bedrijf. Breng snel een bezoek aan ons uitzendbureau en wij helpen je verder!

Werken in de buurt

Je kan in Sluiskil en omgeving voornamelijk werken in de logistiek. Doordat wij een goed contact hebben met de werkgevers in deze omgeving hebben we een groot aanbod aan vacatures. Geen of weinig ervaring in de logistiek hoeft geen probleem te zijn. Ons uitzendbureau biedt ook opleidingen voor de logistieke sector.

Vacatures Sluiskil

Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur of magazijn medewerker? We wachten niet af tot er een baan komt maar gaan actief op zoek naar een passende baan voor jou. Daarnaast is er natuurlijk altijd vraag naar ander werk in Sluiskil. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Sluiskil

Inschrijven Sluiskil en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Sluiskil en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0115-69 55 38 of stuur ons een mail.