Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Sittard-Geleen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Sittard-Geleen is na Maastricht en Venlo de meest dichtbevolkte gemeente van Limburg. Het is bovendien een van de weinige gemeenten die zowel aan Duitsland als België grenst. Ons uitzendbureau heeft voor Sittard-Geleen dan ook veel werk in allerlei sectoren. Twijfel je in welke sector jij het liefst aan de slag gaat? Ons uitzendbureau helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Werken in de buurt

De dorpse mentaliteit maakt Sittard-Geleen tot een populaire gemeente. Daarnaast staat het zakelijk bekend om de vele logistieke bedrijvigheid die er is. Ons uitzendbureau werkt nauw samen met de werkgevers, daardoor hebben we een groot en stabiel werkaanbod. We zoeken actief naar een passende baan voor jou.

Vacatures Sittard-Geleen

Je kan via ons uitzendbureau meteen aan de slag als monteur of heftruckchauffeur. Of kies een van de andere banen die we te bieden hebben. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Sittard-Geleen

Inschrijven Sittard-Geleen en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Heerlen. In Sittard of Geleen kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Neem contact met ons op

Actief Werkt! Heerlen
Akerstraat 46
6411 HB  Heerlen
045-5712121 
heerlen@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.