Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Simpelveld

Simpelveld ligt aan het zogenaamde Miljoenenlijntje. Een spoorlijn die destijds is aangelegd voor het vervoer van steenkool uit de mijnen, dat tegenwoordig nog een toeristische functie heeft. Simpelveld is daardoor een goed bezocht dorpje, waar voldoende werkgelegenheid is in allerlei sectoren. Ons uitzendbureau helpt je graag om er een baan te vinden. Ben je benieuwd welke vacatures er allemaal beschikbaar zijn in Simpelveld en omgeving. Kom naar ons uitzendbureau en ontdek het!

Werken in de buurt

Omdat er in Simpelveld en omgeving een groot werkaanbod is en wij actief zoeken naar een baan voor jou, vind jij snel een baan. Samen vinden we de baan die aansluit bij wie jij bent. Je kan via ons uitzendbureau aan de slag in de logistiek, productie of zakelijke dienstverlening.

Vacatures Simpelveld

Ons uitzendbureau biedt je bijvoorbeeld een baan als commercieel medewerker, monteur, chauffeur of productie medewerker. Daarnaast zijn er nog veel meer vacatures. Er is altijd een baan in de buurt die bij jou past. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Simpelveld

Inschrijven Simpelveld en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Simpelveld en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.