Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Sevenum

In de gemeente Horst aan de Maas vinden we de plaats Sevenum, waar ongeveer 6500 inwoners wonen. Van oudsher is Sevenum een agrarisch dorp en in deze sector is bij ons uitzendbureau dan ook veel werk te vinden. Maak een afspraak of kom zelf langs bij ons uitzendbureau en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Werken in de buurt

Een baan in de agrarische sector behoort tot de mogelijkheden. Je kan echter ook aan het werk in de productie, logistiek, zakelijke dienstverlening of schoonmaak. In Sevenum en omgeving vind je via ons uitzendbureau altijd een baan in de buurt die aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten.

Vacatures Sevenum

Wil jij snel aan de slag in dit Noord-Limburgse dorp. Ontdek welke banen er vrij zijn in Sevenum en omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Sevenum

Inschrijven Sevenum en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Sevenum en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.