Menu

Schoonmaak West

Zoek je een nieuwe uitdaging? Wil je werken in de schoonmaak? Bijvoorbeeld als glazenwasser, schoonmaker of specialistisch reiniger? ActiefWerkt uitzendbureau heeft veel openstaande vacatures in de schoonmaak. Met 130 inschrijflocaties vind je altijd schoonmaak vacatures in de buurt. Kijk daarom snel naar ons actuele aanbod van schoonmaak vacatures en ontdek een baan die bij je past!

Bekijk vacatures in de schoonmaak

Heb je een schoonmaak vacature gevonden die bij jou past? Solliciteer dan direct!

Zit jouw ideale schoonmaak vacature er nog niet bij? Meld je dan aan voor de vacature alert. Daarmee word je op de hoogte gehouden als er nieuwe schoonmaak vacatures zijn.

Soorten schoonmaak vacatures

Er zijn verschillende soorten werkzaamheden in de schoonmaak. Weet jij al wat je wilt? Of wil eerst het ontdekken welk schoonmaakwerk bij je past? Lees hier meer over de verschillende soorten schoonmaak vacatures. 

Schoonmaker van bedrijfspanden
Bij deze werkzaamheden maak je schoon in kantoren, maar bijvoorbeeld ook bij scholen, zorginstellingen of in de recreatie. Veel schoonmakers vinden dit werk ideaal, omdat je in veel gevallen je uren in overleg kunt bepalen. Je hebt de mogelijkheid om overdag, ’s avonds of in het weekend te werken. Wat jou het beste uitkomt. 

Glazenwasser
Zoek je vrijheid en een beetje spanning? Dan is glazenwasser een mooi beroep voor jou. Je werkt binnen en buiten, op verschillende locaties. Je werkt op hoogwerkers, permanente hangladders en ladders. Je moet dus geen hoogtevrees hebben. Glazenbewassing valt onder de specialistische schoonmaak werkzaamheden.

Andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden
Naast glazenwasser zijn er ook andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken in ziekenhuizen, waar hygiëne een extra grote rol speelt. Maar ook dieptereiniging, gevelreiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud zijn specialistische werkzaamheden.   

Mis geen enkele schoonmaak vacature

Zorg ervoor dat je nooit de schoonmaak vacature van je leven mist. Jouw baan zonder moeite in je mailbox ontvangen? Meld je aan en mis geen enkele vacature!

Meld je aan

Hoe kan ik mijn contract digitaal ondertekenen?

Instructies om je contact digitaal te ondertekenen kan je hier downloaden.

Hoe kan ik mijn loonbelastingverklaring digitaal ondertekenen?

Wil je dat je werkgever of uitkeringsinstantie rekening houdt met de loonheffingskorting?
Je kan de loonheffingskorting maar door één werkgever of uitkeringsinstantie tegelijkertijd laten toepassen. Als je naast je bijstandsuitkering gaat werken, ben je verplicht hier 'ja' in te vullen. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl en zoek op 'heffingskortingen'.

Wat is de arbeidsduur en aantal uren van mijn contract?

Bij actief wordt gekozen voor een contract van 8 uur per vier weken. Het eerste contract is altijd voor 5.5 maand. Hierna kan het contract gewoon verlengd worden. Wel moeten we hier rekening houden met de RAS (schoonmaak) cao waarbij je maximaal 1 jaar voor dezelfde werkgever mag werken. Binnen Actief Werkt zijn er wel meerdere mogelijkheden, waardoor je ook na 1 jaar via Actief Werkt aan het werk kunt blijven.

Wordt mijn contact verlengd?

In het contract staat standaard dat deze niet verlengd wordt. Dit is echter niet altijd het geval. Wanneer de klant tevreden is en het werk langer doorloopt kan het contract gewoon verlengd worden. Ook hierin moeten we rekening houden met de RAS (schoonmaak) cao waarbij je maximaal 1 jaar voor dezelfde werkgever mag werken. Binnen Actief Werkt zijn er wel meerdere mogelijkheden, waardoor je ook na 1 jaar via Actief Werkt aan het werk kunt blijven.

Hoe kan ik inloggen in de Mijn Actief app?

Om je salarisstrook te kunnen zien kun je het volgende doen:

- www.actiefwerkt.nl openen
- Dan kun je rechts bovenin op ‘Mijn Actief’ klikken
- Dan klik je op de link: ‘log dan direct in’
- Je komt dan op een inlogscherm, je mag dan klikken op ‘wachtwoord vergeten’
- Je gebruikersnaam is dan je e-mailadres en je mag zelf een wachtwoord invullen
- Op die manier kun je de volgende keer inloggen

Hoe kan ik inloggen in het rooster van HRS?

Het rooster van HRS wordt gemaakt in Planbition. Elke week kan je jouw rooster via de App van Planbition inzien. De app heet “Planbition ESS”.

Apple: https://apps.apple.com/nl/app/planbition-ess/id998832095
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.intoapps.planbition&hl=nl

Inloggegevens voor de app krijg je toegestuurd zodra je voor het eerst wordt ingepland

Jouw inloggegevens bestaan uit:

  • Een inlognaam: Voorbeeld JJansen
  • Wachtwoord: Via een speciale link zelf aan te maken

Het wachtwoord kan je zelf resetten wanneer je dit vergeten bent. Dit kan in de app. Het is belangrijk om de dinsdag voor we het rooster maken aan te geven wanneer je wel of niet beschikbaar bent voor de week erop. (vóór 23:59) Op donderdagochtend versturen we naar iedereen een pushbericht dat het rooster online staat. Het is dan belangrijk om zelf op je rooster te kijken! Het kan zijn dat in de loop van de dag je rooster nog wijzigt. Kijk daarom goed in het weekend nogmaals hoe jou rooster eruit ziet voor de week daarop.

Wat kan ik doen als mijn uren niet kloppen?

Op je loonstrookje is te zien hoeveel uur je uitbetaald hebt gekregen.
Indien je uren mist is het belangrijk om dit meteen, per mail, aan ons door te geven zodat wij deze kunnen opvragen. Daarvoor hebben wij nodig:
• Aantal missende uren per dag
• Desbetreffende week
• Locatie

Wanneer wij in het bezit zijn van deze gegevens vragen we de missende uren bij de objectleider op. Zodra de objectleiders de uren heeft gecorrigeerd zullen deze met de eerst volgende betaling uitbetaald worden.

Let er dus goed op dat je de juist informatie verstrekt! Onjuiste informatie kan tot vertraging op de correcties zorgen.

Heb ik recht op loondoorbetaling bij ziekte?

Een flexcollega heeft altijd recht op ziektegeld, afhankelijk van hoelang de flexcollega voor ons werkt en het contract wordt de hoogte van het ziektegeld bepaald.

Heb ik recht op verlof en/of vakantiegeld?

Minimaal 2 weken van te voren dien je je verlof aan ons door te geven. Naast dat je vakantiegeld opbouwt heb je dat ook bij verlof als uren. Deze uren kan je laten uitbetalen tijdens je vakantie. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 25 dagen op jaar basis. Indien je niet op vakantie gaat kan je ze wekelijks laten aanvullen tot een max van 40 totale uren. Boven de 40 uur betaal je meer belasting. Verlofaanvragen + uren gaat per email.

Hoe bouw ik mijn vakantiegeld op?

Je spaart 8% van je loon voor vakantiegeld. Deze kan je laten uitbetalen op het moment dat je minimaal 1 week niet gewerkt hebt door vakantie/afwezigheid. Vakantiegeld vraag je aan per email.

Wanneer ontvang je je eindafrekening?

Op het moment dat je bij ons ontslag neemt of je contract afloopt heb je natuurlijk nog recht op je opgebouwde uren/vakantiegeld. Deze eindafrekening komt tussen 6-8 weken na einddatum contract.

Wanneer word ik verloond?

Op maandag ontvangen wij de uren en verwerken wij alles. Op dinsdag betalen wij de verloning uit. Let op : het is dus aan je eigen bank qua verwerkingstijd. Uiterlijk woensdag kan je dan dus nog salaris ontvangen.