Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Schinnen

Schinnen is een dorp met een mijnverleden. De Zuid-Limburgse plaats heeft niet voor niets de bijnaam ‘Schitterend Schinnen’, want het prachtige landelijk gebied is oogstrelend. Als uitzendbureau zijn we er dan ook graag om jou aan een baan te helpen. Hou je van natuur en rust, dan is werken aan Schinnen echt iets voor jou. Kom nu langs ons uitzendbureau en ontdek welke vacatures in Schinnen er zijn.

Werken in de buurt

Niet alleen bieden we een baan in de transport, logistiek, productie of zakelijke dienstverlening. We kijken als uitzendbureau ook naar wat jij wil bereiken en bieden opleidingen aan. Zo vinden we altijd een baan die aansluit bij wat jij zoekt!

Vacatures Schinnen

Zoek je een baan als monteur, heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of administratief medewerker? Samen met ons uitzendbureau vind jij de juiste baan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Schinnen

Inschrijven Schinnen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Schinnen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.