Uitzendbureau Actief Werkt! bij Royal Flora Holland

Royal Flora Holland is ook wel bekend als 'de bloemenveiling', en de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt. Royal FloraHolland is een informele organisatie die altijd in beweging is. Het is een indrukwekkend bedrijf om te werken:  de drukte op de vloer, de handelaren die kopen bij de klok en een enorme hoeveelheid prachtige bloemen die iedere dag verhandeld wordt. 

Werken bij Royal Flora Holland via Actief Werkt!

Royal Flora Holland werkt nauw samen met een team van Actief Werkt! op drie locaties: Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Dit team van Actief Werkt!  is helemaal gericht op werken bij Royal Flora Holland. Wij zijn aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen van 'Flora' en we zorgen steeds voor een optimale planning.

Vacatures bij Royal Flora Holland

Er zijn volop vacatures. We hebben fulltime vacatures en parttime vacatures. De meeste diensten starten vroeg in de ochtend. Daar staat tegenover dat je dan lekker vroeg weer klaar bent, zodat je nog iets aan je dag hebt! Er zijn mogelijkheden als oproepkracht of voor langere tijd. Je kunt werken in logistieke of administratieve banen, of bijvoorbeeld als 'bloemverdeler'.  

Naar vacatures Royal Flora Holland

Contact

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan telefonisch via 0297-392425 of via email: bloemenveiling@actiefwerkt.nl. We horen graag van je!