Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! bij Royal FloraHolland

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Royal Flora Holland is ook wel bekend als 'de bloemenveiling', en de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt. Royal FloraHolland is een informele organisatie die altijd in beweging is. Het is een indrukwekkend bedrijf om te werken:  de drukte op de vloer, de handelaren die kopen bij de klok en een enorme hoeveelheid prachtige bloemen die iedere dag verhandeld wordt. Dat wil je meemaken!

Werken bij Royal Flora Holland via Actief Werkt!

Royal Flora Holland werkt nauw samen met een team van Actief Werkt! op drie locaties: Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Dit team van Actief Werkt!  is helemaal gericht op werken bij Royal Flora Holland. Je loopt gemakkelijk bij ons binnen en je krijgt dus snel antwoord op je vragen. We zijn aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen van 'Flora' en we zorgen steeds voor een optimale planning. Werken bij Royal FloraHolland

Wil je weten hoe het is om te werken bij Royal Flora Holland?  Lees hier het verhaal van één van onze flexcollega's. 


Vacatures bij Royal Flora Holland

Er zijn volop vacatures! We hebben fulltime vacatures en parttime vacatures. De meeste diensten starten vroeg in de ochtend. Daar staat tegenover dat je dan lekker vroeg weer klaar bent, zodat je nog iets aan je dag hebt! Er zijn mogelijkheden als oproepkracht of voor langere tijd. Je kunt werken in logistieke of administratieve banen, of bijvoorbeeld als 'bloemverdeler'.  

Naar vacatures Royal Flora Holland                                 

 

Solliciteren

Heb je een vraag of wil je direct solliciteren? Meld je dan aan via onderstaande button. 

 Direct solliciteren

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.