Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Rosmalen

Hoewel Rosmalen vaak als een forensenplaats georiënteerd op Den Bosch wordt bestempeld, kent de plaats daarnaast ook veel eigen werkgelegenheid. Ons uitzendbureau is dan ook altijd op zoek naar mensen die in Rosmalen aan de slag willen. Wij zoeken mensen voor logistieke en technische functies, maar ook voor banen in de schoonmaak of zakelijke dienstverlening kan je bij ons uitzendbureau terecht.

Werken in de buurt

Wij wachten niet af tot er een baan op je pad komt maar gaan samen met jou actief op zoek naar een baan die bij je past. Jij wil zo snel mogelijk aan het werk en wij helpen jou daarbij. Door een bedrijf in de buurt uit te zoeken dat bij je past ben je ook op langere termijn verzekerd van een goede baan.

Vacatures Rosmalen

Wil jij aan de slag als monteur, administratief medewerker, belader, operator of op de commerciële binnendienst? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Rosmalen

Inschrijven Rosmalen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Rosmalen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0412-696585 of stuur ons een mail.