Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Roermond

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

De Midden-Limburgse stad Roermond kenmerkt zich om het grote aantal winkel- en horecavoorzieningen. Dit brengt veel bedrijvigheid met zich mee. Ons uitzendbureau biedt enorm veel banen in zowel Roermond als in de omliggende gemeenten. Er zijn veel vacatures beschikbaar in de productie, technische en logistieke sector. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Roermond of omgeving.

Over Uitzendbureau Actief Werkt! in Roermond

Woon je in Roermond of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO- of MBOdiploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? In al deze gevallen pas je in ons profiel.

Vacatures Roermond

Uitzendbureau Actief Werkt! in Roermond heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in Roermond zodat jij binnenkort aan het werk kan!

Vacatures Roermond


Neem contact op met ons!

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Weert. In Roermond kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Actief Werkt! Weert
Emmasingel 53a
6001 BA  Weert
0495 - 542 974 
weert@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.