Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Ridderkerk

In de buurt van Rotterdam ligt het dorp Ridderkerk. Met name door de scheepvaart en de Rotterdamse haven is er altijd werk in Ridderkerk en omgeving. Als uitzendbureau zijn wij altijd op zoek naar mensen die er aan de slag willen. Ons uitzendbureau heeft de baan waar jij naar op zoek bent.

Werken in de buurt

Wij zijn er trots op dat we als uitzendbureau nauw samenwerken met onze klanten. Zo weten we goed welk bedrijf past bij wat jij zoekt. Je kunt aan het werk in de logistieke en de productiesector. Ook zijn er banen in de zakelijke dienstverlening. Wij vinden altijd de baan die past bij jou.

Vacatures Ridderkerk

Zie jij het helemaal zitten om als heftruckchauffeur, planner, orderpicker, administratief medewerker of kraanmachinist aan de slag te gaan? Ons uitzendbureau helpt je bij het vinden van een baan in de vele sectoren waarin wij actief zijn. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Ridderkerk

Inschrijven Ridderkerk en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Ridderkerk en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.