Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Reuver

 

Bij de naam Reuver denkt men al snel aan het fraaie terrassenlandschap, waar jaarlijks veel toeristen op afkomen. Bij ons uitzendbureau is er in deze plaats dan ook met name veel werk te vinden. Wil je graag snel aan de slag in Reuver en omgeving? We helpen je als uitzendbureau graag om met de juiste begeleiding, de baan te vinden die je zoekt.

Werken in de buurt

Niet alleen bieden we een baan in de transport, logistiek, productie of zakelijke dienstverlening. We kijken als uitzendbureau ook naar wat jij wil bereiken en bieden opleidingen aan. Zo vinden we altijd een baan die aansluit bij jou als persoon!

Vacatures Reuver

Je kan via ons uitzendbureau snel aan de slag in Reuver en omgeving. Bijvoorbeeld als heftruckchauffeur, administratief medewerker, schoonmaker of magazijn medewerker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Reuver

Inschrijven Reuver en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Reuver en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.