Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Oosterhout

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

De zakelijke dienstverlening biedt enorm veel werkgelegenheid in Oosterhout. Veel grote Benelux bedrijven zijn op zoek naar werknemers. Ook is er veel vraag naar mensen die Frans spreken. Maar ook al spreek je dat niet, ons uitzendbureau heeft altijd voldoende vacatures. Ook voor jou is er snel een nieuwe baan te vinden. Er zijn grote logistieke en productie bedrijven in Oosterhout gevestigd waar je via ons uitzendbureau aan de slag kunt.

Werken in de buurt

We bieden vaste en flexibele banen. Je kunt zelf kiezen of je fulltime of parttime wil werken. Of je nu in de logistieke sector, de productiesector of in de zakelijke dienstverlening wil werken, ons uitzendbureau heeft altijd werk bij jou in de buurt.

Vacatures Oosterhout

We vinden altijd een baan die aansluit bij jouw behoeften. We zijn onder andere op zoek naar mensen die willen werken als reachtruckbestuurder, belader, chauffeur, operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, secretaresse, office manager, parkeerbeheerder of callcentermedewerker. Staat jou baan er niet bij? Geen zorgen, we bieden nog meer werk aan in Oosterhout en omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Oosterhout


Inschrijven Oosterhout en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Breda. In Oosterhout kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

 

Neem contact met ons op!

Actief Werkt! Breda
Van Coothplein 22
4811 NG  Breda
076 - 520 43 04
breda@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.