Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Oostburg

Oostburg is de hoofdplaats van de gemeente Sluis en is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast vervult de stad de rol van winkelcentrum en zijn er diverse banken gevestigd. In deze stad is er in verschillende sectoren veel werk te vinden en ons uitzendbureau kan jou helpen de juiste keuze te maken. Kom snel langs bij ons uitzendbureau en wij vinden een baan die bij jou past!

Werken in de buurt

Als je in Oostburg of omgeving wilt werken kun je aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening, productie of schoonmaak. We bieden vaste en flexibele banen. Fulltime en parttime. We kijken als uitzendbureau naar jouw wensen en mogelijkheden en zoeken daar de geschikte vacature bij.

Vacatures Oostburg

Als je in Oostburg aan de slag wilt kun je bijvoorbeeld werken als administratief medewerker, schoonmaker of productiemedewerker. Ons uitzendbureau heeft een breed aanbod van werk in Oostburg en omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Oostburg

Inschrijven Oostburg en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Oostburg en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0115-69 55 38 of stuur ons een mail.