Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Onderbanken

‘De Óngerbenk’ maakt deel uit van de Zuid-Limburgse regio Parkstad Limburg en kenmerkt zich als een landelijke gemeente. In de agrarische sector is er via ons uitzendbureau erg veel werk te vinden. Maar ook in de logistiek en productie kun je snel aan de slag. Kom eens langs bij ons uitzend ontdek welke vacatures er in Onderbanken en omgeving zijn.

Werken in de buurt

Via ons uitzendbureau vind je een groot aantal vacatures waar je op kan solliciteren. Er is er altijd een bij jou in de buurt. Je kan werken als loonwerker, magazijnmedewerker of een van de vele andere banen die we bieden.

Vacatures Onderbanken

Vind de baan die je zoekt in het mooie Onderbanken en omgeving. Kom eens langs om te horen wat ons uitzendbureau voor jou kan betekenen. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Inschrijven Onderbanken en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Onderbanken en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.