Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Nuth

Tussen de stedelijke gebieden van Heerlen en Sittard-Geleen ligt het charmante dorp Nuth. De plaats heeft onder andere een station langs de lijn Heerlen-Sittard en is daardoor uitstekend bereikbaar. Ook bezit Nuth een groot bedrijventerrein. Lijkt het jou wel wat om te werken in dit Limburgse dorp? Ons uitzendbureau helpt je graag verder. Wij bieden je een garantie op een baan! Kom daarom snel langs bij ons uitzendbureau.

Werken in de buurt

Vacatures zijn er in Nuth en omgeving genoeg. Je kan er werken in de productie, logistiek of zakelijke dienstverlening. Samen met ons uitzendbureau vind je een baan die aansluit op jouw wensen.

Vacatures Nuth

Wil jij werken als orderpicker, chauffeur, planner, administratief medewerker, kraanmachinist of een van de vele andere functies? Via ons uitzendbureau vind je een groot aantal functies waar je op kan solliciteren. Er is er altijd een bij jou in de buurt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Nuth

Inschrijven Nuth en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Nuth en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.