Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Nuenen

Nadat de agrarische- en de baksteenindustrie uit Nuenen verdwenen kwamen daar licht industriële en dienstverlenende bedrijven voor in de plaats.

Gezien het grote werkaanbod is ons uitzendbureau dan ook altijd op zoek naar mensen die in deze omgeving willen werken. Stap eens binnen bij ons uitzendbureau en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Werken in de buurt

In deze regio zijn wij actief in de zakelijke dienstverlening, productie en schoonmaak. Ook bieden wij veel technische en logistieke functies aan. Ons uitzendbureau biedt je ook nog kansen om interne opleidingen te volgen. Jouw wensen en kwaliteiten staan bij ons voorop.

Vacatures Nuenen

In Nuenen en omgeving kun je snel aan de slag als administratief medewerker, heftruckchauffeur, schoonmaker of productiemedewerker. Maar natuurlijk heeft ons uitzendbureau ook veel andere banen te bieden. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Nuenen

Inschrijven Nuenen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Nuenen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 040-244 69 88 of stuur ons een mail.