Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Nijmegen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Als één van de grootste steden van Gelderland brengt Nijmegen veel bedrijvigheid met zich mee. Dat komt onder andere door de grote bedrijven die actief zijn in de logistiek, productie en schoonmaak. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Wil jij snel weer aan het werk in Nijmegen of omgeving? Dan kan ons uitzendbureau jou daar bij helpen.

Werken in de buurt

Samen met jou gaan we opzoek naar een bedrijf dat aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten. Je kan zowel parttime als fulltime werken, wij hebben altijd genoeg banen beschikbaar. Via ons uitzendbureau vind jij een baan die bij je past.

Vacatures Nijmegen

In Nijmegen en omgeving kun je onder andere werken als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchaffeur, schoonmaker of als medewerker bij een tankstation. Daarnaast zijn er nog vele andere functies beschikbaar. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Nijmegen


Inschrijven Nijmegen en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Arnhem. In Nijmegen kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Neem contact met ons op!

Actief Werkt! Arnhem
Willemsplein 16
6811 KB  Arnhem
0412-69 65 85
arnhem@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.