Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Naaldwijk

Uitzendbureau Actief Werkt! in Naaldwijk Als hoofdplaats van het Westland kenmerkt Naaldwijk zich voornamelijk door 's werelds grootste bloemenveiling: FloraHolland. Daarnaast staat de stad bekend om de bedrijvigheid in de kassen- en tuinbouw. Ons uitzendbureau heeft er een groot aanbod aan banen. Kom langs en ontdek welke banen ons uitzendbureau voor jou heeft.

Werken in de buurt

Als je in Naaldwijk en omgeving aan de slag wil, kan je aan de slag in de logistiek, productie en zakelijke dienstverlening. Wij bieden jou de baan aan die je zoekt. Als uitzendbureau kijken we ook naar eventuele doorgroeimogelijkheden en daarom bieden wij ook opleidingen aan.

Vacatures Naaldwijk

Als uitzendbureau kijken we vooral naar welke baan er bij je past. Wil jij aan de slag als MT-handler chauffeur of reachtruckchauffeur? Of lijkt een baan als machine operator of expeditie medewerker meer op datgene wat je zoekt? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Naaldwijk

Inschrijven Naaldwijk en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Naaldwijk en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.