Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Moerdijk

Moerdijk is niet voor niets de grootste gemeente van Noord-Brabant, het bruist er van de werkgelegenheid. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Je kan snel aan de slag in de logistiek, productie of een van de andere secotren. Kom langs bij ons uitzendbureau om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Werken in de buurt

Je kan in Moerdijk werken in de productie, logistiek, assemblage, administratie en de zakelijke dienstverlening. Ons uitzendbureau wacht niet af tot werkgevers ons benaderen, we gaan actief op zoek. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of een parttime baan, wij hebben altijd de juiste baan voor jou.

Vacatures Moerdijk

Samen gaan we voor jou op zoek naar een baan als administratief medewerker, schoonmaker, heftruckchauffeur, belader of orderpicker. Voor deze en vele andere functies geldt dat je via ons uitzendbureau altijd een baan vindt bij jou in de buurt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Moerdijk

Inschrijven Moerdijk en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Moerdijk en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0165-56 20 01 of stuur ons een mail.