Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Mierlo

Hoewel Mierlo op agrarisch gebied veel activiteit toont, kent de plaats ook veel industriële bedrijven in de metaalsector. Ons uitzendbureau heeft een groot werkaanbod en is daarom dan ook altijd op zoek naar mensen die in deze omgeving aan de slag willen. Breng een bezoek aan ons uitzendbureau en vind de baan die je zoekt.

Werken in de buurt

Samen zoeken wij de baan die aansluit op datgene wat jij zoekt. Dat doen we door gebruik te maken van onze goede contacten met de werkgevers in Mierlo en omgeving. Ons uitzendbureau kijkt naar jouw kwaliteiten en zoekt daar het passende bedrijf bij.

Vacatures Mierlo

Wil jij werken als chauffeur (groot rijbewijs), monteur of belader? Of werk jij liever als klantenservice- of administratief medewerker? Via ons uitzendbureau kun jij snel aan de slag! Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Mierlo

Inschrijven Mierlo en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Mierlo en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 040-244 69 88 of stuur ons een mail.