Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Meyel

Het plaatsje Meyel ligt bij één van de weinige doorgangen door de Peel, aan de weg van ’s Hertogenbosch naar Keulen en is een belangrijke verbindingsplaats. Ons uitzendbureau heeft voor deze plaats veel werkaanbod, voornamelijk in de logistiek en productie. We helpen je graag om er een mooie baan te vinden. Maak een afspraak of breng een bezoek aan ons uitzendbureau om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Werken in de buurt

In Meyel bieden we niet alleen een baan in de transport, logistiek, productie of zakelijke dienstverlening. We kijken als uitzendbureau ook naar wat jij wil bereiken en bieden opleidingen aan. Zo vinden we samen altijd een baan die aansluit bij wat jij zoekt!

Vacatures Meyel

In Meyel kan je bijvoorbeeld werken als chauffeur, administratief medewerker, productie medewerker, orderpicker of schoonmaker. Ontdek het brede aanbod aan werk in Meyel dat ons uitzendbureau altijd heeft. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Inschrijven Meyel en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Meyel en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.