Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Meerssen

Meerssen is een dorp in het heuvelland van Zuid-Limburg en vormt samen met Bunde en Rothem een dichtbevolkt gebied in de buurt van Maastricht. Via ons uitzendbureau is er genoeg werk te vinden. Wil je de drukte van Maastricht liever ontlopen, maar niet te ver van de bewoonde wereld werken? Dan heeft ons uitzendbureau in deze plaats de ideale vacatures voor jou!

Werken in de buurt

Als je in Meerssen of omgeving wilt werken kun je aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening, productie of schoonmaak. We bieden vaste en flexibele banen. Fulltime en parttime. Er is altijd werk. Kom langs bij ons uitzendbureau en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Vacatures Meerssen

Je kan aan de slag als administratief medewerker, commercieel medewerker, orderpicker, heftruck chauffeur of in vele andere functies. Vind samen met ons uitzendbureau de baan die bij je past. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Meerssen

Inschrijven Meerssen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Meerssen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.